9.6.05

arkipäivän huumoria

Lähetin geeohjaajalle mailin, että hyväksyn saamamme arvosanan, enkä lähde tekemään valitusta, vaikka olenkin lievästi pettynyt.

Tässä pätkiä ohjaajalta saamastani vastauksesta:
"kiitos postista. Tunnelmat ovat samat minullakin, mutta taisin silloin varoitella hieman, että varmaa ei koskaan ole mikään. Myönnän että siis itseänikin harmittaa, että aika loppui tavallaan kesken - teitte aivan upeasti töitä. Vien asiaa nyt eteenpäin ja uskon tuon lausunnon pitävän eli kun siinä ei ole epäilevää lausetta esim. vahvuuksia painottaen... niin se ei laske enää tuosta varsinaisessa päätöksenteossa. ... Olen aidosti sitä mieltä, että työnne on hyvä ja siitä voi olla ylpeä. Uudenlaisen ja erilaisen gradun tekeminen ei ole helpoa kun mallia ei juuri kehittämistutkimuksista ole. Suosittelen edelleen jatko-opintoja jossakin vaiheessa eli jospa tuo olisi jättänyt pienen nälän "näyttää" sekä taidon tutkivaan ja kehittävään opettajantyöhön"

Ja mikä tässä on sitä arkipävän huumoria? No kovasti alkoi naurattaa tuo, ettei arvosana tule enää tuosta laskemaan. Se siitä todella vielä puuttuisi, että saisimme arvosanaksi B:n. Ei juma. Ajatuskin naurattaa aika hulvattomasti. :D Että me teemme niska limassa töitä tavoitellessamme E:tä ja saamme B:n. HAhahaha pakko nauraa ääneen. :D Geepari olisi luultavasti lähettänyt yliopistolle kirjepommin, jos näin olisi käynyt. Geeohjaaja oli soittanutkin geeparille. Kai geepari oli sitten aika kärkkäästi protestoinut saamaamme arvosanaa. Ja sehän tässä kai mättää sekä minua että geeparia, että saimme saman arvosanan kuin ystävämme, joka luovutti pari viikkoa meitä ennen ja teki täysin perinteisen tutkimuksen. Heille tarjottiin B:tä, mutta saivat C:n. Meille tarjottiin melkein E:tä ja saimme C:n. Meillä vahva C, heillä heikko C. Mutta eihän noilla muilla määritteillä ole mitään merkitystä. No joo. Tehty mikä tehty. Kiitos ja kumarrus.

Ei kommentteja: