11.7.05

röyh

Syöty on niin että napa rutisee. Santa Fé:n combo kahdelle tai useammalle. Paljon paljon paljon ja lisää pöperöä. Niin paljon kuin jaksaa syödä. Ja jälkkäriksi suklaajäde. Ja voi miten paljon tyttöjen löpinää ja höpinää ja naurua ja pöpinää. Kolme ja puoli tuntia hurhati hetkessä jutellessa tulevaisuudesta, miehistä, elämästä. Mukavaa mukavaa. Ja lämmin kuin mikä.

Töissä meinasi hermo kiristyä, kun jouduin olemaan puoli tuntia pidempään kuin piti. No, huomenna pääsen vastaavasti puoli tuntia aikaisemmin. Ja M:kin tulee kotiin takaisin. Sitä ressua oli kuulemma purrut punkki, mistä syystä M on kuumeillut neljä päivää ja ollut rättipoikki väsynyt. Oli laivalla saanut lääkäriltä antibiootteja. Toivottavasti niillä menee ohi se punkin pöpö.

Vatsaan koskee vieläkin se kahden tunnin ruokailusessio. Hui kamala miten paljon söin. No, eipä ihmekään, kun en ollut sinä päivänä syönyt mitään pientä kakkupalaa lukuun ottamatta. Ja kello oli kuitenkin jo yli kuusi illalla.

Tällä hetkellä väsyttää niin rutkasti, että saa nähdä jaksanko edes kahteentoista asti. Enpä ihan juuri muista milloin olisin viimeksi käynyt ennen yhtä nukkumaan. Tai ennen kahta. Ehkä kerran tai kaksi tänä kesänä. Tänään tajusin myös sen, etten ole nukkunut päiväunia tänne muuttamiseni jälkeen. Kohta 2kk ilman päiväunia. Hui.

Ei kommentteja: