5.7.05

ei ole todellista

Sinne menivät juoksevan miehen mukaan tupakat ja olut. Eipä jäänyt maksamaan, vaan kirmasi kuin aropupu pitkin asfalttia. Näin kävi eilen iltavuorolaisille. Jännitystä elämään, etten sanoisi. Ja mikä asiasta tekee niin huvittavan, että minua vieläkin naurattaa? Ihana työtoverini - hän, joka tahtoo ehtiä 10min ennen työpäivän loppua lähtevään bussiin - oli eilen töissä tuohon aikaan. Ja vasta tänään hän ilmoitti asiasta varapomolle. Ja mikä olikaan selitys, ettei poliisille ollut ilmoitettu asiasta? Hmm.. Mietitäänhän.. En kyllä itse keksisi syytä jättää soittamatta noin ilmiselvässä tilanteessa poliisille. Hmm.. Mikä ihme voisi olla syynä. No, sen kertoi meille ystävämme "minulla-on-kiire-bussiin":

Varapomo: "Siis mitäääääää! Siis ette soittaneet poliisia?! Mitä ihmettä?!! TÄH?"
Bussi-ihminen: "No, kellohan alkoi siinä vaiheessa olla jo yhdeksän...."
Varapomo (silmät pullistuneina lähes päästä): "NO MIKÄ HEMMETIN SYY TUO MUKA ON?! EI NOIN VAIN TEHDÄ. TÄH! NYT VASTA KERROT TÄLLÄSESTÄ ASIASTA!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaargh."

Hahahaahahhaha. Poistuin kaupasta ulos nauramaan. HEhhahah. Vieläkin naurattaa. Melkoinen koomikko tuo työtoverini. Ehtii mielummin bussiin kuin soittaa poliisit. Jep jep. On siinä asennetta kerrakseen.

Ei kommentteja: