6.7.05

möh

Olisi voinut mennä viikonloppuna mökille kaveriporukan kanssa. Vaan luulin, että M on menossa Ruisrockiin. Ja kaverit ovat enemmänkin M:n kavereita, joten otin työvuorot lauantaiksi ja sunnuntaiksi. Nyt M ei menekään ruissiin vaan mökkeilemään. Nyyh. No, saahan sunnuntaivuorosta ihan kiitettävästi rahaa.

M:n kaverit naureskellen kysyivät, että "Päästätkö M:n kuitenkin mökille, vaikket itse tule?" Voin uskoa, että joissain suhteissa menemisen kieltäminen on normaalia. Kyllä minuakin välillä houkuttaisi kieltää, mutta toisaalta.. Jos rehellisiä ollaan, en henkilökohtaisesti arvostaisi kovinkaan pitkälle, jos M kieltäisi minua menemästä johonkin. Tämän vuoksi minäkään en koskaan koskaan ole kieltänyt M:ää menemästä. Joskus kerran pyysin, ettei hän menisi ex-tyttöystävänsä sukujuhliin (, mikä on outo tarina, enkä jaksa sitä nyt kertoa). Ja toki olen pari kertaa hermostunut jostain aamuun asti kestäneestä biletyksestä. Mutta että kieltäisin menemästä.. Siitä tulisi vain riita. Mikä minä olen aikuista ihmistä kieltämään.

Yskä on ruvennut häiritsemään yöunia, joten vihdoin hain yskänlääkettä. Mittamukia ei tietenkään ole, joten ryystän suoraan pullonsuusta. Äänikin on ihmeellisen käheä. Asiakaspalveluhommassa se vaikeuttaa duunia yllättävänkin paljon. Onneksi on hyvä sää ja tuntuu vihdoinkin kesältä. Olkoonkin, että näin kuumalla on koko ajan hiki. Silti tämä tuntuu enemmän sellaiselta kesältä, joita kesät (tietenkin) olivat lapsuusvuosina. Ei sellainen alle 20 asteen lämpö tunnu oikealta ihan ihan oikealta kesältä.

Hassua mennä vasta puoli viideksi töihin. Ja vielä hassumpaa olla töissä vain vähän päälle 4 tuntia. Viimeksi sellaisia vuoroja tein Euromarket-kesinä. Silloin 6h työpäivät tuntuivat ikuisuutta pidemmiltä. Pikkukaupassa 7h työpäivän jaksaa ja se tuntuu ihan kohtuulliselta työpäivän pituudelta.


Ei kommentteja: