31.7.05

fiiliksiä

Töihin lähdössä. En osaa mitenkään nukkua, kun tiedän, että aamulla (?) pitäisi herätä tiettyyn aikaan töihin. Viime yönä heräilin seitsemästä eteenpäin kerran tunnissa, vaikka herätyskello soitti vasta yhdeltätoista. Rasittavaa sellainen. Oletuksena kun on aina, että nukun pommiin. Tästä syystä nukun kevyttä koiranunta. Onneksi sentään nukuin riittävän monta tuntia kevyesti, ettei nyt tunnu kovin rasittavalta lähteä töihin.

Parina viimepäivänä mielen on vallannut koti-ikävä. Pitäisi päästä Lahteen vanhempia ja pikkuveljiä ja koiraa moikkaamaan. Onneksi töitä on enää viikko jäljellä. Sen jälkeen suuntaan kyllä kulkuni oitis kotikotiin ja nautin täyden jääkaapin antimista pari päivää.

Mjaa.. Töihin olisi mentävä. Työparina tänään merimiesmäisesti kiroileva eläkeikäinen. Urfhhh tästä tulee kiireinen päivä.

2 kommenttia:

JuhaniMarokko kirjoitti...

Myöhästyin tossa muutama viikko sitten töistä kun nukuin pommiin. Sen jälkeen oon herännyt joka aamu hädissäni joskus 5-6 välillä: "Paljon kello on?!"

Sitten huomaa kuinka tyhmä sitä jälleen oikeen olikaan ja nukahtaa uudelleen. Onneks oon sen verran väsyny aina ettei uudelleen nukahtaminen tuota ongelmia. Mutta ärsyttävää, kun on joutunut nyt kärsimään tuollaisista traumoista. Ei muuten, mutta kun työn kuva nyt vaan on sellainen, ettei myöhästymisiin ole yksinkertaisesti varaa.

Kiitokset muuten hyvästä palstasta, musta on tullut lyhyessä ajassa harras lukija. :)

pimpula kirjoitti...

Kyllä minäkin nukahdan uudestaan, mutta herään sen jälkeen ehkä kerran tunnissa. Kai niihin myöhästymiskammoöihin joskus tottuu ja karaistuu nukkumaan koko yön luottaen herätyskelloon.

Mukavaa, että viihdyt hemulin kolossa :)