7.9.05

ajantappokone

Jos aikaa voisi auttaa kuolemisessa, niin voisin toimia eutanasian virallisena valvojana. Tänään vapaata ja täysin toimetonta aikaa on ollut kymmenisen tuntia. Siitä osa on kulunut hyvin päiväunien avulla. Huomenna olisi koko päivä aikaa tapettavana. Yksi ehdotti suursiivousta. Eipä ole paljon siivottavaa, kun toin tänne kamoja yhden kassillisen. (No ok, senkin olen jo onnistunut levittämään sikin sokin sekaisin tänne.) Sen siivoamiseen menee ehkä 30min. Lattiat voisi luututa, vaikkei täällä ole eletty kuin kaksi päivää. Vessa. Siihen menee toiset 30 min. Tunti. Käytettävissä olisi vielä noin 12 tuntia. Jos tahtoisi, voisi lähteä shoppailemaan keskustaan. Tosin keskustassa on noin kolme alle 50 vuotiaille suunnattua vaatekauppaa. Monipuolisin shoppailukauppa on Citymarket, mutta siellä shoppailin jo eilen. Matikasta on tehtäviä, mutta niihin liittyvät luennot ovat vasta ensi viikolla.
Keksikää minulle ajantappokone. Myös vastaava ajansäilytyskone olisi oivallinen. Voisin pistää keskiviikon talteen ja käyttää sen esim viikonloppuna. Ilmoitukset keksinnöistä kommentteihin. Kiitos.
(Uusi kämppis haisee oudolle. Sellaiselle vanhalle talolle, jossa on kosteaa. Hänen huoneestaan tuo haisu leviää ympäriinsä. Täällä olisi kai kotoisaa, jos kotini tuoksuisi tuollaiselle. Vaan eipä tuoksu.)

Ei kommentteja: