7.5.05

viimeisiä viedään

Tämä kevät alkaa olla ohitse. Ja minut valtaa tuttu stressi siitä, miten paljon asioita on vielä tehtävänä. (Gradu opetti pistämään pilkun kysyvän sivulauseen eteen.) En tajua vaihteeksi matikasta mitään. Hmh. Hmmmhh. Oikeastaanhan tuo on ainoa syy stressata. Oho. Hämmästyttävää. Alkukasvatuksen tehtävät ovat kevyttä kesäheinää muihin asioihin verrattuna. Vai mitä sanot tästä: "Kirjoita 2-3 sivua pitkä essee siitä miten itse käsität taidekasvatuksen." Plä plää, tuo on sellaista läpinää. Tai: "Tee suunnitelma miten toteuttaisin valmistamasi teknologisen välineen oppilaiden kanssa." Plä plää. Kuin pala kakkua. Me teimme kellon, jonka valmistamiseen tarvitaan vaneria, maalia, pieni saha, hiomapaperia, pora ja kellokoneisto. Helppoa.

Stressistä putosi pala pois, kun liian kauan hiljaa ollut kesävuokralainen ilmoitti olevansa edelleen tulossa kämppääni muutamaksi viikoksi. Se on sellasta ilmaista rahaa, että hienoahienoa. Se vaan vähän harmittaa, etten pitänyt päätöksestäni kiinni olla toukokuu kesälomalla. Nyt työt alkavat välittömästi seuraavana päivänä, kun koulu loppuu. Hmph. Olisi pitänyt pysyä tiukkana.

M nukkuu. Minä en oikein osaa nukkua kovin pitkään. Telkasta ei tule mitään. Kohtalaisen tylsää pitkästä aikaa. En oikein osaa olla tekemättä mitään.

Ei kommentteja: