20.5.05

lihaksisto liikkeellä

Rullaluisteltu on. On heitelty frisbeetä. Ja rullaluisteltu. Ja viskelty jälleen frisbeetä. Ja oi voi voi miten hemulin pikkuruista lihaksistoa särkee. Käsi on jumissa. Selkäänkin koskee. (Hemmetti.) Jalat painavat ainakin viisikymmentä kiloa enemmän kuin normaalisti. Jee, olen ollut aktiivinen. :) Itse asiassa olen ollut niinkin aktiivinen, että ostaa paukautin tuossa uudehkot rullaluistimetkin, kun halvalla sai. Ja isukki on ottanut elämäntehtäväkseen löytää minulle polkupyörän. Hienoa olla näin aktiivinen.

Hassua olla hereillä tähän aikaan. Ei siis sikäli hassua, että eilen olin tähän aikaan ollut töissä jo 3,5 tuntia. Mutta ennen kymmentä herääminen iltavuoropäivänä on aivan uusi piirre verrattuna viime kesään. Viime kesänä heräsin näinä "aamuina" yleensä yhden aikaan ja valuin suoraan töihin. Nyt on neljä tuntia aikaa ennen töiden alkamista. Ja kaikki tämä on sen ansiota, että herra M lähti töihin jo kymmeneksi. Mukavaa saada itsensä ylös jo näin aikaisin.

Hirmu nopeasti palaa mieleen se, mitä tuo kassatäteily onkaan. Sormet muistavat erinäisiä ENA-koodeja, joita pää ei näyttäisi muistavan. Napunapunapu, ja enter. Ohhoh, kassan näytölle ilmaantui tuote, jonka enaria en tiennyt muistavani. Tänään iltavuorossa onkin työparina tyttö, jota en tunne viime kesältä. Toivottavasti juttu niin sanotusti luistaa.

Ei kommentteja: