16.12.05

väsy.

Väsyttää niin paljon. Ihan hirveä väsymys iski tentin jälkeen. Nyt se on ohi. Nyt se on ohi. On se ohi. Nyt. Neljä ja puoli vuotta selän takana. Tai ainakin luulen niin. Pakkohan sen tentin oli mennä läpi. Kyllä mä varmaan osasin. En jaksa edes tarkistaa tenttikirjasta. Antaa nyt olla, ei sille enää mitään voi. Meni miten meni.
Perinteitä noudattaen poistuin tentistä heti, kun olin mielestäni valmis. Kaksi tuntia siihen kului. Kaksi tenttiä kahdessa tunnissa. Minulla ei koskaan tentissä riitä motivaatio tehtävien tarkastamiseen. Teen tehtävät heti niin valmiiksi kuin vain osaan. Sen jälkeen siirryn seuraavaan enkä katso taakseni. Ja lähes aina olen läpi päässyt - vieläpä ihan hyvin arvosanoin.
Matematiikan kurssit noudattivat tänä vuonna hyvää linjaa: 3/5, 4/5, 5/5 ja proseminaari tuohon päälle, josta luulisin saavani kolmosen tai nelosen.
Puuh. Tässäkö tämä nyt oli? Luulin aina, että valmistuttuani olisin jotenkin... No.. Jotenkin valmis. En tunne itseäni valmiiksi.

2 kommenttia:

maikki- SE tyttö kirjoitti...

läpi se meni, uskon puolestasi ;) kiva blogi, kiitos siitä! tervetuloa vierailemaan omaani, se tosin on vielä aivan lapsenkengissä, hmm ja laiskan omaistajan vuoksi aika pienoinen vielä :)

pimpula kirjoitti...

Katsotaan, toivotaan ja uskotaan. En pääse tarkastamaan opintorekisteriä, koska se on kaaduksissa tiistaihin asti. Luultavasti saan odottaa tuloksia tammikuun puoliväliin asti. Miten kestänkään. Oih voih. :)