6.12.05

väliaikatietoja

Itsenäisyyspäivänä ei pidä lojuman ja laiskotteleman. Ei ainakaan tämän hemulin. Työtä riittää niin, että heikompia hirvittää. Ja minä olen aika heikko. Meinaa etenkin aamuisin paniikki vallata pään ja kylmä hiki nousee pintaan, kun mietin tulevaa kuukautta. Tai paremminkin tätä ja seuraavaa viikkoa. Analyysin tentistä selviän, se on aika varmaa. Todennäköisyyden tentti. Iik. Se on ensimmäinen kylmän hien aste. Luovan projektin palauttaminen (..tai edes tehtävänannon ymmärtäminen..) - kylmä hiki valuu pitkin otsaa. Etiikan ja uskonnon tenttipaketin lukeminen (ja ymmärtäminen?) - hiki pisaroi selässäkin. Työpaikan saamisen ja työttömäksi jäämisen välinen dilemma, joka toivottavasti ratkeaa tällä viikolla - hemuli kylpee kylmässä hiessä. Hirvittää aika hirveästi. Ja aamuöisin ja aamuisin taistelen oikeastaan ihan fyysisesti paniikkia vastaan. Hrrrrrr.
No, sen tämä paniikki on aiheuttanut, että olen itsenäisyyspäivänä täällä opiskelijakämpässä yksin tuhertamassa (luvallista) lunttilappua todennäköisyyden tenttiin. Niskat ovat jo nyt jumissa, vaikka luntteja on lupa tehdä neljän sivun verran ja valmiina on vasta yksi sivu. Lisäksi pitäisi tehdä sitä **TUN luovaa projektia. Inhoan sitä. Inhoan. YÄK.
Tällä hetkellä vietän ansaittua taukoa. Tiski odottaa pesijää ja ruoka syöjää. Sen jälkeen takaisin todennäköisyyksien maailmaan.

Ei kommentteja: