19.12.05

jou lu.

Kohta se on. Lahjat on melkein kaikki ostettu. Leivottiin äitin kanssa. Kuunneltiin Rajattomien joululevyä, vaikka talon ainoa cd-soitin oli tehnyt reissun lattian kautta ja oli aika monena osana. Hiustenkuivaajan ja näppärien sormien avulla soitin lopulta suostui (valikoiden) soittamaan Rajattomia. Tykkään erityisesti Kulkuset-biisin sovituksesta.

Tänään kävin kuuntelemassa juttuja tulevasta luokastani. Aivan törkeän paljon yksityiskohtaista tietoa, jota en mitenkään pystynyt sisäistämään. Joitain irtonaisia faktoja tarttui päähän, mutta siinäpä se. Olisi ollut ihan kiva saada joku paperi asiasta. Nyt olen aika tyhjän päällä. Opiskelukaverini/työkaverini L oli hyvin hyvin innoissaan alkavasta yhteistyöstä. Ja onhan se oikeasti mukavaa. Voidaan tehdä kevätjuhlaan joku suuri proggis tai ihan mitä tahansa! Maailma on avoin.

Nyt odottelen Espoossa M:ää saapuvaksi kotiin. Tänään koko päivä on mennyt L:n kanssa touhutessa. Ostoksia, ruokaa, kahvia, Harry Potter -leffa. Siinäpä se päivä vilahti.

Ai niin. Tykkään Picnicin uuniperunoista etenkin jos täytteenä on feta-juustoa ja jotain muuta. Nam.

Ei kommentteja: