2.12.05

lahdessa

Täällä Lahdessa on talvi. Ympäristö on valkoinen ja pullea. Ainakin vielä. Kotiin on mukava tulla hengailemaan ja oleskelemaan kun täällä kuitenkin tätä nykyä viettää niin vähän aikaansa. Koira on kuin pikkuruinen karvainen magneetti ja se seurailee ja tuijottelee vetisillä silmillä minua. Sillä on kai ollut ikävä isompaa laumaa. Ei tuo raukka aamulla ehtinyt edes aamupalaansa syödä loppuun, kun oli kuulemma ollut niin kiire hemulin kylkeä lämmittämään.

Eilen loppui bb. Aika uusi uutinen, vai mitä. No ei kyllä, mutta nyt pitää keksiä joku muu sarja, jota seurata. Tai vaihtoehtoisesti jättää taas television katsominen vähille. Netti on korvannut elämässäni television paikan jo pitkään ja se lienee ihan hyvä niin.

Tänään tulivat veronpalautukset. Nyt on vara ostaa joululahjoja. Jos saisin tosi tosi paljon rahaa, niin jouluna olisi maailman parasta ostaa hirmu kivoja lahjoja paljon paljon kaikille. Tykkään lahjomisesta.

Ajatus poukkoilee ja oikeasti yritän vain tappaa aikaa tällä bloggaamisella, kun bussi lähtee vasta 10 minuutin kuluttua. ... Kaipa sitä pitää lähteä vetämään kenkiä jalkaan.

Ei kommentteja: