7.12.05

väliaikatietoja, osa 2

Todennäköisyyskurssin lunttilappu on lähes valmis. Tuherrusta ja töherrystä on lappuun siirretty pikkuruisella käsialalla monen monituisen tunnin ajan. Enkä tunne osaavani edelleenkään laskuja. Ymmärrän lukemani, mutten osaa soveltaa. Inhottava tilanne.

Sain alkukasvatuksen uskonnon toisen tenttikirjan. Enää puuttuu etiikan toinen tenttikirja. Onneksi nuo uskonnon tenttikirjat ovat sellaista löpinää 12-vuotiaan rukoilusta ja jumalakuvasta, että niitä voi omilla aivoillaankin vähän keksiä, jos niikseen tulee. Etiikan tenttikirjat puolestaan ovat kuivakkaa tutkimustekstiä, joten lukeminen on työläämpää. Vaan luettava on, ei auta itku näillä markkinoilla.

Työmarkkinoilla puolestaan näyttäisi asia etenevän ainakin jollain tasolla, sillä perjantaina on työhaastattelu. Hieman hirvittää, sillä en käytännössä koskaan aikaisemmin ole ollut moisessa mukana. Aina on työ tipahtanut käsiin ilman sen suurempia haastatteluita ja kommervenkkejä. Mutta hyväpä tätä on kai harjoitellakin. Ja onhan ainakin yhtenä haastattelijoista tuttu vararehtori, joten hänellä on jo mahdollisesti jonkinlainen mielikuva minusta. (Toivottavasti positiivinen sellainen..)

Kyllä tämä tästä. Kyllä tämä tästä. Kyllä tämä tästä. Se on minun mantrani tammikuun loppuun asti. Kyllä tämä tästä. Rauha.. Ota rauhallisesti. Selviät siitä.. Kyllä tämä tästä. Sitä minä etenkin aamuöisin hoen itselleni, etten mene rikki ja palasiksi ja hajoa henkisesti.

Kyllä tämä tästä.

Ei kommentteja: