26.8.05

uusi järjestys

Nyt on hienoa ja komeaa. Sohva kotiutui hyvin tänne, vaikka epäilinkin ensin vahvasti. Mitäpä minä en epäilisi. Kaikkea ja aina. No, sohvatyynytkin löysivät vihdoin kotinsa, kun ilman sohvaa olivat olleet lähinnä tiellä ja edessä. (Tosin en ole vieläkään ihan varma, ymmärränkö täysin sohvatyynyjen tarkoitusta tässä maailmassa.) Nyt minullakin on paikka, jossa voin aamusella lueskella, kun M vielä nukkuu. Ja M:llä on paikka, jossa voi röhnöttää kuin Mies.

Tämä järjestyksen muuttaminen aiheutti myös sen, että roskiin joutui/pääsi melkoinen kasa tavaraa, roskaa ja roipetta. Pahvilaatikoita. Epämääräisiä papereita. Lisää pahvilaatikoita. Ja papereita. Joku rikkinäinen muovijuttu. Pahvilaatikoita. M on oikea hamsteri ja kerää nurkkiinsa epämääräistä tavaraa, jota JOKU JOSKUS EHKÄ MAHDOLLISESTI voi tarvita. En ihan saanut M:ää heittämään sellaista rullilla liikkuvaa muovilaatikkohässäkkää alavarastoon, koska unohdin sen kainalosta suunnatessamme varastoa kohti. Erävoittona roskiin kuitenkin saatiin niitä ehkä mahdollisesti tärkeitä pahvilaatikoita. M:lle on niin kovin vaikeaa heittää tavaroita pois. Edes rikkinäisiä. Ei roskiin. Ei. Tosin suostuu tuo jo melkoisiin myönnytyksiin. Suhteen alkuaikoina en saanut heittää roskiin edes rikkinäistä ja siksi käyttökelvotonta vyötä. Nyt roskiin on mennyt rikkinäisiä kalsareita ja sukkia, pahvilaatikoita ja papereita. Miehille se on kai joku suurikin asia, kun kamaa menee roskiin. Ainakin äitini väittää asian olevan niin. Iskä kuulemma itkee lähes verta joka kerta, kun äiti intoutuu siivoamaan nurkkia roskapussien kanssa. Minusta on vain helpottavaa saada roipetta pois jaloista pyörimästä.

Kohta suuntaan Lahteen juhlistamaan huomista luokkakokousta. Tänään menemme mahdollisesti äidin kanssa lapsuudenystävääni moikkaamaan. Toivottavasti vierailu onnistuu tänään, sillä sunnuntaiksi sovitun vierailun ajaksi olisi muuta ohjelmaa.

Ei kommentteja: