16.8.05

hehehe

Voi.. Voi hitsin.. Hihihihi. Hm. No joo.

En bloggausta aloittaessani voinut mitenkään mitenkään mitenkään kuvitella, että tunkisin lusikkani soppaan, jossa killuu jos jonkinsorttista sattumaa liemen seassa. Tai siis sattumathan ne keiton tekevät, muuten olisi kyseessä vain maustettua vettä. Mutta sitä en voinut uskoa, että sattumien lajittelu, rankkaaminen, hyvät/pahat, huonot/huonommat, suositut/ne jotkut muut -tyyppinen blogien käsittely ja muottien läpi rutistaminen vallitsisi näinkin vahvana intternetin syvyyksissä.

Miten.. En oikein edes keksi. Miten ihmiset onnistuvat aina tekemään asioista niin vaikeita? Miksen minä voi vain kirjoittaa kuten tahdon? Ketään en voi/halua pakottaa tätä lukemaan. Se on vähän sellaista rasismille haiskahtavaa käytöstä, kun ryhdytään lyttäämään toisten tapaa kirjoittaa, elää ja olla. Se ei ole minulta pois, jos joku linkittää toisia blogeja omaansa vain saadakseen lukijoita. Se ei myöskään ole minulta pois, jos joku (esim. minä?) kirjoittaa blogien lakikirjoja uhmaten. Onko bloggaamiselle sääntöjä :D HAhahaha sanon minä.

Kaikesta te ihmiset jaksatte kitistä. Poistakaa ensin esim. nälänhätä, sodat, rasismi ja ylikansoittuminen ja ryhtykää sen jälkeen murehtimaan bloggareiden tapaa kirjoittaa. Jooko? Ei kaikkea vaan ole pakko ottaa niin vakavasti.

Ei kommentteja: