29.8.05

kaikenlaista

Luokkakokous tuli kokoonnuttua. Ja humalakin tuli enemmän kuin oli aikomus, vaikka pitäydyin tiukasta pelkässä oluessa. Ruokailun jälkeen siirryimme paikalliseen irkkupubiin nauttimaan oluita ja siitä paikalliseen Onnelaan opettajan vaatimuksien saattelemana. En tajua yhtään miksi me sinne menimme. Sisäänkin maksoi 7 euroa. Phtyi. No, ihan mukavaa oli, vaikken ihan kaikkien luokkakavereiden kanssa tullutkaan höpisseeksi. Sen verran humalassa olin, että yllytettynä kävin pyytämässä opettajalta luvan puristaa takapuolesta ja tällä tienasin itselleni viisi euroa. Eipä tuo opettaja näyttänyt kovin pahana olevan. Taisi olla humalassa sekin.
Sen verran onnistuin Onnelassa tyhmäilemään, että pudotin pusakkani sinne jossain vaiheessa. Pari päivää olenkin nyt koittanut metsästää pusakkaani takaisin, mutta typerykset Onnelassa eivät vastaa puhelimeen. Netin kauttakin on katoamisilmoitus jätetty, mutta eivät nuo siihenkään ole vastanneet. Ihan uusi pusakka. Kyllä harmittaa, jos se sille tielleen jäi.

Eilen palasin takaisin M:n luo. Tarkoitus oli mennä katsomaan Big Brotherin aloitusta, kun ilmaisiksi olisi paikalle päässyt. Vaan näkemättä jäi. Vettä tuli kuin Esterin persiistä. Tilaisuus alkoi kuudelta, mutta esiintyjät ja kilpailijat olisivat aloittaneet vasta kahdeksalta. Kaksi tuntia odotusta sateessa ilman minkäänlaista ohjelmaa. Ei kiitos. Muutenkin tilaisuus oli jotenkin kurjasti järjestetty, eikä missään vaiheessa kyselty edes lippuja. Toisin sanoen paikalle pääsi kuka tahansa. Eipä se sikäli mitään haittaa, mutta miksi ihmeessä niitä pääsylippuja piti edes jakaa? Täysin hukkaan heitettyä touhua. Järjestäjät olisivat voineet ilmoittaa, että ovet aukeavat klo 18, MUTTA ohjelma alkaa vasta klo 20. Tällöin täysin turhasta jonotuksestakin olisi päästy eroon, sillä eilen tapahtuma alkoi 15 min seisoskelulla jonossa, jossa kukaan ei tiennyt jonotuksen syytä.

Ei kommentteja: