25.8.05

hikinen iltapäivä

..ja aamupäivä, sillä olin sijaisena ykkösluokassa. Hirmuisia vilperttejä, joilla riitti energiaa kaksi ensimmäistä tuntia. Liikuntatunnin jälkeen ryhmätunti olikin sitten lähes huopatossutehdasmaista hissuttelua, kun kakarat olivat saaneet purettua enimmät höyryt pihan ympäri juoksemiseen. Kuumahan siinä tuli sijaisellekin, kun piti välillä lohdutella hiekalla kaatunutta ja välillä karjua kannustushuutoja viestijoukkueille. Ihan mukavalta kouluta tuo tuntui.

Ja voi miten tätä hemulia väsytti, kun hän pääsi kotiin. Yö tuli tietenkin valvottua, mitenkäs muutenkaan. Aamulla ei väsyttänyt erityisesti, mutta töiden jälkeen opiskelijaraflassa meinasivat silmät sitten lopullisesti lurpsahtaa kiinni. Kotiin ja unta. Heräsin vähän ennen viittä toteamaan, että M on hankkinut itselleen ilmaisen sohvan, joka nyt pitäisi saada tänne puolen kilometrin päästä - KANTAMALLA. Kammoksuin ajatusta reilusti, sillä matka tuntuu sohva kainalossa hieman liian pitkältä. No. Täällä tuo sohva kuitenkin nyt on. Ja kädet ihan hajoamispisteessä.

Ainoa, mitä jäin kaipaamaan, oli se pieni sana. M olisi voinut kiittää avusta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Etkö voisi muuttaa taustan ja fontin väriä, tätä on tosi hankala lukea kun ei tahdo erottaa kirjaimia tummasta taustasta!!

pimpula kirjoitti...

Itsekin huomasin asian, kun näyttö oli pölyinen ja takaa paistoi aurinko. Mustasta en taida luopua, enkä harmaasta fontistakaan, mutta säädän harmaan vähän vaaleammaksi, jahka kerkeän. Kiitos palautteesta. :)

pimpula kirjoitti...

vaihdoin fontin vähän vaaleammaksi. jospa se nyt olisi paremmin luettavissa?