28.2.05

touhukas hemuli

Onko minusta tullut aikuinen? En voi uskoa tätä. Heräsin aamulla 15 minuuttia ennen kellon soittoa. Tunsin itseni pirteäksi. Ahkeroin koulussa läksyjen parissa pari tuntia. Tulin kotiin ja pesin kämpän lattiat, tiskasin, vein petivaatteet ja matot ulos ja pesen nyt toista koneellista pyykkiä. Ja kaiken lisäksi tämä on ihan mukavaakin. Etenkin - ja oikeastaan ainoastaan siksi - kun saan tehdä tämän kaiken omalla tahdillani. Eikä kukaan ole komentelemassa tai vahtimassa puuhiani. Olen siivouksesta edesvastuussa vain itselleni.
Vielä kun saisi itsestään niin paljon uskallusta irti, että viitsisin avata gradutiedoston. En uskalla. En halua. Iuh.
M ilmestyi eilen irkkiin. :) Mies mennä viilettää Krakovassa ja on saanut flunssapöpön kesken matkan. Mutta hauskaa on kuulemma ollut silti. Krakovan nettikahvila on siitä erikoinen, ettei siellä myydä kahvia. Jos tahdot kahvilasta kahvia, niin myyjä hakee sitä viereisestä kahvilasta. hihi. Ja nettailu maksaa euron tunti, mikä on yllättävänkin halpaa. Odotan kovasti torstaita. Haluan päästä irti opiskeluajatuksista.
Niskat ovat jumissa edelleen pitkästä automatkasta. Voi kun joku kiltti mies tulisi niitä hieromaan. Esimerkiksi M. Erityisesti M. Ei kukaan muu paitsi M. Ikävä kosketusta.

Ei kommentteja: