2.2.05

päivä tulee, päivä menee

Päivät vain kuluvat, eikä elämässä tapahdu mitään. Illalla huomaan, että taas on ilta. Aamulla nousen ylös ja kohta on taas ilta. Olen pitänyt tunteja kolmosluokkalaisille. Tunneista on tullut kehuja. Olen pitänyt lisää tunteja. Lisää kehuja. Vielä tunteja. Ohjaava opettaja sanoi, ettei keksi minulle mitään sanottavaa, pidän kuulemma tasaisen varmoja tunteja. Lisää tunteja. Opettaja sanoi, että voisin kokeilla jotain erilaista tuntia. No, onneksi huomenna on vaihteeksi matematiikkaa atk-luokassa. Helpottavaa on, etteivät ohjaavat opettajat halua tuntisuunnitelmia etukäteen. Tämä mahdollistaa sen, että suunnittelen tunnille raamit ja toimin sen jälkeen fiiliksen mukaan - tätähän opettajan työ käytännössä on.
Huomenna pidän kestit opiskelukavereilleni. Syödään suklaakakkua ja keksejä. Sen jälkeen pizzalle ja kaljalle. Juhlistetaan oikein puolipitkän kaavan mukaan 24-vuotissyntymäpäivääni. Perjantaiaamuna on heti kahdeksalta oltava takaisin opettajan roolissa, joten turha kuvitella että olutlinja venähtäisi yhtä iltaolutta pidemmälle. Onneksi perjantaina siirryn pääkaupunkiseudulle juhlimaan antaumuksella. Hienoa saada ajatukset irti opiskeluelämästä. Kaipaan jotain muutakin.
En osaa nukkua. Kolme yötä on mennyt pätkittäin torkahdellessa ja päiväunet ovat olleet aivan ehdottomia, jotta jaksaisin. Toivottavasti tämä asiakin muuttuu kun pääsen täältä viikonlopun viettoon.

Ei kommentteja: