14.11.05

hm.

Ei irtoa otsikoksi mitään. Viime yönä unta kertyi pätkissä vähän päälle 3 tuntia. Ensin bussissa torkuskelua ja sitten omassa sängyssä muutama tunti. Retki vanhempien ja M:n vanhempien kautta kuljetti minut tänne opiskelemaan kolmelta yöllä. Kahdeksalta analyysin jatkokurssille viisastumaan ja sen jälkeen päivä sujui pikavauhtia matematiikan parissa. Kahvia ja matematiikkaa. Yhteensä kahdeksan tuntia sitä. Kohtalaisen pysähtynyt olotila päässä. Kahdeksan tuntia matikkaa = alle 10 tehtävää. Ja koska pari tehtävää tuli tehdyksi kymmenessä minuutissa, meni muihin tehtäviin keskimäärin tunti. Enemmänkin.
Eilen M:n äiti ilmoitti, että takuu asuntoa varten otettavaan lainaan on ainoastaan järjestelykysymys. Patisti minua ja M:ää kiertelemään esittelytilaisuuksissa. Anoppiehdokas sanoi jopa miettineensä, että M ostaisi kämpän vasta, kun minulla on vakituinen työpaikka, jotta asunnon paikka voitaisiin valita työmatkaani silmällä pitäen. Aikamoista. Ensimmäistä kertaa tuntui siltä, että minut on huomioitu asuntoasiassa.
Ei tästä päästä tule tuon kummoisempia ajatuksia tänään. Ehkä huomenna on parempi tuuri.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on aivan hillittömän ihana ulkoasu blogissa! :) Ja teksti kivaa luettavaa. jään :)

Mukavaa viikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

vakituinen työpaikka? vieläkö sellaisia on tarjollakin...tuntuu että kaikki tutut (varsinkin ne nuoret naiset) kulkevat pätkätyöstä toiseen...

pimpula kirjoitti...

Oi tervetuloa, myms! Tässä kolossa on tilaa kaikille. :) Ja vakituinen työpaikka? No. En ajatellut vuoden välein opetella uusien koulujen tapoja, tottumuksia ja käytänteitä. Ajattelin löytää hemulille sopivan luokan ja työtoverit ja jäädä sinne. :)