24.4.05

viimeinen voitelu

Gradu lähti viimeiseen lukuun. Huomenna siitä sitten saa RAKENTAVAA palautetta. Hirvittää aika rankasti. Tekstiä on tällä hetkellä 81 sivua. En tahtoisi koskea siihen enää pitkällä tikullakaan. Ja silti tiedän, ettei gee ole vielä valmis. Yksi teoriaosa ainakin on ihan totaalisen kesken. No, ei sitä puuttune kuin ehkä sivu. En tiedä miten valmis olen ottamaan vastaan kritiikkiä tuosta tekstistä. En ole valmis siihen. Kammoksuttaa ajatuskin.
Jos olisin tiennyt ennen gradun aloittamista miten suuritöinen se on, olisin luultavasti jättänyt tekemättä. Tietämättömyys on siunaus.
Voisinpa jo todeta, ettei geelle ole enää mitään tehtävissä. Vaan kun on. Neljä päivää aikaa alkavalla viikolla ja seuraavalla viisi. Tai seitsemän. Joka tapauksessa noin 1o päivää aikaa. Lähtölaskenta on alkanut.

1 kommentti:

syksyinen kirjoitti...

Hei,
onnea joka tapauksessa kävi miten kävi tässä vaiheessa - ja varmasti hyvin käy! Aika huimalta urakoinnilta on vaikuttanut tuo teidän gradutyöskentelynne, kateeksi käy, kun oma gradu oli niin venyvä prosessi. Ihailen myös selkeästi hienosti sujuvaa parityöskentelyänne!
tsemppiterveisin,
syksyinen