19.4.05

jalat alta ja taputuksia selkään

Olipa melkoista röykytystä se graduohjaajan tapaaminen. Olin hetken aikaa himpusti verran tyrmistynyt, kun graduohjaaja sivalteli "parannusehdotuksillaan" pitkin sääriä ja selkää. Yllätysiskuja satoi kuin Esterin perseestä ja gradu tuli käytyä läpi sivu sivulta. "Tämä pitää muuttaa.." "Tähän joku parempi.." "Pientä epäloogisuutta." "Hmm. Miettikää vielä tätä." "Katsotaan näitä otsikkoja sitten myöhemmin."
Teki mieli tuupata sitä naista ja sanoa, että "Ei ole olemassa sellaista kuin myöhemmin. On vain tämä viikko. Tajuatko, nainen?!" Puhuttiin fenomenologis-hermeneuttisista jutuista, kehittämistutkimuksista, tapaustutkimuksista, ontologiasta ynnä epistemologiasta. En ymmärtänyt puoliakaan. No, onneksi ohjaaja on positiivinen ja parannusehdotuksissaankin myöntyväinen muiden ehdotuksiin. Päivän uutuus: yksi teorialuku lisää.
"Kaatuiko teidän maailma nyt tähän mun röykytykseen..?"
"No. Pieniä romahduksia tapahtui."
Perässä tuli maili, että "upealla mallilla työ:)" (Ohjaajamme käyttää hymiöitä. Haha.) Tuntui sellaiselta korvaavalta taputukselta selkään, se maili. On se silti mukava nainen, vaikka sivalteleekin.

Ei kommentteja: