25.4.05

riemukasta

"olen ovi kiinni lukenut työtäönne tiiviisti niin että sain työrauhaa -liitteessä laitan sen takaisin kommentteineen. Upeaa työtä.
Muutoin olitte upeasti johdattaneet lukijaa eteenpäin - pidin tuloslukujenjohdattavista teksteistä :)
tsemppiä- älkää menettäkö hermoja. työ hyvä ja hyvässä mallissa jotkeintekisi mieli sanoa että paljon olette rutistaneet ja pinetä hiomista javiilausta vailla"
(Ohjaajallani on takuuvarmasti lukihäiriö. Ihan hirmuisesti virheitä kaikessa kirjoitetussa.)
Itse gradutekstissä on vain pintakorjausta, lähinnä pilkkuja, sanavalintoja ja lauseiden sanajärjestyksiä. Muutama lisäys ja sen yhden keskeneräisen teoriaosan kirjoittaminen, joskin siihenkin ohjaaja oli huomauttanut, että "älkää laajentako liikaa, vaan tiivis katsaus aiheeseen."
Tällä hetkellä on tunne, että C:kin on arvosanana pettymys. Niin paljosti kovin ohjaaja on työtämme matkan varrella kehunut. Ja huojentaahan sekin, että kaverin gradussa on korjausehdotuksia huomattavasti enemmän kuin meillä. En siis iloitse kaverin korjausta vaativasta työstä, vaan iloitsen lähinnä siitä, että meillä on sama ohjaaja. Ja tällä tarkoitan sitä, että ohjaaja kiinnittää kaverin työn perusteella kyllä tarkastikin huomiota virheisiin ja ehdottaa korjauksia. Meillä niitä ei työssä juurikaan ole, joten teksti mitä oletettavimmin on hyvää tieteellistä tekstiä. JES.

Ei kommentteja: