22.4.05

paremmat tuulet puhaltaa

Ei M vetänytkään perskännejä, ja herneet nenässäni saivat aikaan sen, että keskusteltiin muutenkin vähän asioista. Virkistävää. Nyt olen taas Espoossa pikavisiitillä. Tulin tänne katsomaan teatterissa Hitchcock ja blondi -näytelmän.

Juttuhan meni näin: Tulin Helsinkiin klo 17:45. Mentiin syömään. Lähdettiin teatterille noin 18:35 ja oltiinkin teatterissa klo 18:50. Kävelimme pienen näyttämön katsomoon. Totesimme, että jotkut ihmiset istuvat meidän paikoillamme, joten ei muuta kuin ovimiehelle valittamaan asiasta. "Tämä on kansallisteatteri. Teillä on liput Kaupunginteatteriin." JOO MORO. Kiva juttu, matkaa teatterien välillä on noin kilsa ja aikaa näytöksen alkuun tuolla hetkellä alle 10min. Kamat narikasta, reppu selkään ja rivakkaa kävelyä. (Tosin eri suuntaan kuin mihin neuvottiin...) Kiertoteitse oltiin Kaupunginteatterilla klo 19:09. Hirveä hiki, mutta päästiin sentään katsomoon. Eka kohtaus ainoastaan jäi näkemättä.

Näytelmä oli mukava ja viihdyttävä. Olisi varmaan saanut vielä enemmän irti, jos tuntisi Hitchcockin leffoja. Se oli vähän sellanen hitchcockmainen murha-näytelmä.

Puoliajan jälkeen päästiin omille paikoille eturiviin. Eikä ollut enää hikikään.

Tänään takaisin opiskelukaupunkiin. Maanantaina työ viimeiseen tarkastukseen graduohjaajalle. Kamalaa. (Kypsyysnäytteestä tuli suoritusmerkintä. Jee.)


Ei kommentteja: