19.3.05

ätSIUH

Juuri äsken: oi autuutta, oi onnea. Käpertyneenä sängylle, taustalla höpisee Dr. Phil omiaan, aurinko paistaa lämpimästi ikkunan läpi ja punaiset ja siniset pisteet seikkailevat suljetuilla silmäluomilla. Rauhallista. M on curlingaamassa, minä vietän omaa aikaa. Oi miten rauhallista. Tätä olen kaivannut ja juuri tätä minä tarvitsen. Kaikki on tällä hetkellä hyvin. Sain kesävuokralaisen. En voi tehdä ison geen hyväksi mitään täällä, joten sitä on turha edes ajatella. Kesäksi on töitä. Ihana elämä.

Miten paljon ihmistä voi aivastuttaa? Voin kertoa, että paljon. Olin tallustelemassa merenjäällä ja voi voi voi miten aurinko kutitteli aivastusaluetta nenässäni. Ilkikurinen aurinko, ei anna hetkenkään rauhaa. Kuljin aivastellen ja silmät aivastelusta vettä valuen pitkin tuuuuuuuulista jäätä. Jääsurffaajat liukuivat vinhaa vauhtia jäätä pitkin. Ja minusta tuntui, että jos ponnistan itseni ilmaan, lähden tuulen mukana kaukaisuuteen. Tuuli painoi vasten selkää kuin elävä olento.

Eilinen viinipullo särkee päässä, mutta onneksi aivoja ei jyskytä iso metallileka, vaan korkeintaan punainen muovista tehty leluvasara.

Ei kommentteja: