15.3.05

päivä pulkassa

Matematiikan välikoe ohi. Kiitos siitä Neiti Ajalle. Aika kului sen stressaavan hetken ohi ja kaikeksi onneksi tenttikin oli - uskomatonta kyllä - kohtalaisen siedettävä. Ei, ei nyt vähätellä. Tentti oli käsittämättömän ymmärrettävä siihen verrattuna, että eilen itkin sen vuoksi etten tajua mistään mitään. Osasin tehdä jokaiseen tehtävään laskun, joka mielestäni liittyi tehtävänantoon. Huomenna selviää miten hyvin vastaukset ovat liittyneet tehtäviin. Voin sanoa jo nyt, että olen pettynyt jos saan alle puolet pisteistä. Sanon tämän julkisesti, vaikka mahdollisuus että tulen pettymään on todellakin olemassa.
Gradun jättöpäivään on jotakuinkin tasan kuukausi. Otin tänään kämppiksen=graduparini ja kalenterin ja sovimme päivät, jotka on pyhitetty isolle geelle. Päiviä tuli kaikeksi onneksi kohtalaisen monta. En tiedä mitä tästä tulee. Mahdollisesti gradu. Mahdollisesti iso paska ja paha mieli.
Tänään oli lettukestit. Koitimme saada puitua tulevia talvipäiviä. Mukava saada kaverit tänne ja hyvä syy juoda humala. (Tosin tarvitseeko humalaan aina hyvää syytä? Ei minusta. Esimerkiksi tällä hetkellä voisin juoda itseni humalaan ilman sen kummempaa yksittäistä syytä.)

Ei kommentteja: