9.3.07

leikittäiskö

Leikittäis sellast, et tää ois niinku ope. Ja tän äiti ois jotenkin sillee tosi vakavasti sairas. Tää kävis töissä jossai vaik koulussa ja sil ois aika sairas luokka. Yks oppilas vois olla vaik sellanen masentunu. Sille ei leikisti vois oikee mitää ku kaikki vaa hymisis et voi voi on se kans yks. Ja sit toinen ois, et "Mitä väliiiii" ja sit tää ope ois ihan et toi lapsi on jotenki psykopaatin olonen. Et leikisti siihen oppilaasee ei niinku sais mitään kurii ja sille ois oikeestikki kaikki niinku iha sama. Ja leikisti ois sit kans yks joka ei oikein osais suomee, sit toinen jonka äiskän mielestä se lapsi ois iha huono ja yks jonka äiti nuijis nyrkillä elämää sen lapsen päähä ja yks äiskä joka lähettäis päivittäin tälle opelle kaikkii mailei ja se ope vaa koittais palvella sitä niinku joku hullu.

Voitais oikeestaa leikkii et ne ois kaikki jotenki hullui. Sit se reksi puhuttelis sitä psykopaattii ja ope siirtäis yhen koetta ku sen äiti haluu ja sit yks oppilas ois ollu kahessa viikossa puolet päivistä pois ja ois jäämässä luokalle. Ja yks tyttö itkis ku sen äiti on saanu sen uskoo ettei sen päähän tartu mikää juttu.

Ja sit tulis viikonloppu ja tää opeki tajuis et hei nää kaikkiha on iha hullui. Ja sit se menis metrol kotii ja metron ovien se sulkeutumisääni jäis metros jumii ja sois puolet matkasta sillee PIM. PIM. PIM. Ja sit tää tulis kotii ja ostais pussin lakuja koska tää ois leikisti muka ansainnu ne ku tekee töitä iha liian sellasel.. tiäksä... no hullul meiningil et se tuntis ite ettei tee läheskää kaikkee mitä voi mut uskottelee itellee et muka tekis ja muutki sanoo että tää muka tekis iha liikaaki mut salaa tää luulis tietävänsä että paskat tää mitään tekee.

Ni leikittäiskö sellast?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ja tää yks tyttö olis sellanen joka just tekee graduu ja joka valmistuu kohta erkkaluokanopeks ja jolla on syksystä lähtien oma erkkaluokka. Ja tätä yhtä jännittäis aika paljon et miten se työskentely vanhempien kans oikeen lähtee menemään. Tää yks on ainaki iha ymmällään viel kaikesta vaikka se onki aika innoissaanki. Ja se on lukenu tän yhen Hemulin juttuja jo aika kauan puntit tutisten. :) Voimia!
- Heini