6.3.07

jännää

Äsken tuli maili kasvattajalta:

"Kysely pennuista on tällä hetkellä valtava ja yritän nyt kartottaa vähän kuka on oikeasti kiinostunut. Olisin valmis myymään teille urospennun, annoit heti vaikutelman siitä että pärjäät koirien kanssa todella hyvin."

Olenpa minä nyt sitten onnistunut vakuuttamaan. Itseä rehellisyyden nimissä vähän jännittää se koiravauvan kasvattaminen, mutta hitto. Sitähän mä teen ihan päivittäin. Ja melkoista koirakoulua tuo työkin tuppaa yleensä olemaan.

Huomenissa saan varmaan vastauksen lähettämääni kyselyyn liittyen varausmaksuun. Tahtoisin tietää, sitooko varausmaksu minut ostamaan nartun vaikka haluankin uroksen, jos kävisi niin kehnosti että pentueessa on pelkkiä narttuja.. Luultavasti vastaus on, että "Sitoo ostamaan jonkin pennuista" eli nartun, jos pelkkiä narttua syntyy. Mutta eipä tuo kauppa siihen kaadu, pelkkien narttujen syntyminen kun on aika äärimmäisen harvinaista. Eli varausmaksu tilille, niin vauvan tulo varmistuu.

Jännää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea jo näin etukäteen koiravauvasta!

Mietin, että minkärotuisen koiran varasit? Onko muistikuvani Lagotosta aivan väärä...

pimpula kirjoitti...

Lagottojen terveydentila etenkin lonkkien osalta pisti harkitsemaan muitakin rotuja. Niinpä päädyin pitkälti lagotton oloiseen rotuun eli espanjanvesikoiraan. :)