13.12.04

sukellus pää edellä matikkamaailmaan

..ja niinhän siinä kävi, että sukellus osui suoraan pohjaan. Kokovartalohalvaus ja vihannespotilas. Onneksi (?) monet muutkin tentistä poistuneet huokailivat kuka murtuneena, kuka hysteerisesti hihitellen ja kiroillen. Sääliksi käy lähinnä luennoitsijasetää, joka tulee pettymään meihin ankarasti. Hän on niin kiltti ja mukava setä, että en tohtisi tuottaa pettymystä. Mutta tulipa tuotettua. Tai no, ei itketä vielä. Tenttitulokset näkee vasta huomenna. Itketään vasta sitten.

Tänään pitäis pakata kuukaudeksi kamaa ja valmistautua poistumaan kohti eteläisempää Suomea. Voi miten pitkältä tuo aika tuntuu ilman kalenteria. Mutta kalenterista katsottuna tuo on yksi hiiren paska tässä koko vuodessa.

Kuulinpa tuossa kaskuja opettajasta, jonka luokkaan olen menossa harjoitteluun vuodenvaihteen jälkeen. Kyseinen naisopettaja pukeutuu miniminihameisiin ja seksisaappaisiin. Hän on noin 50-vuotias ja eroaa kaikin puolin koulun muusta henkilökunnasta. Nähtävästi hän eroaa muutenkin perinteisestä opettajasta, sillä Ville 1-luokkalainen oli kysynyt viattoman suoraan kyseiseltä opettajalta: "Hei ope.. Hei kuule, vihaaksä lapsia?" No, se onni tässä on, että kyseinen opettaja tulee kuulemma kuitenkin hyvin juttuun harjoittelijoiden kanssa. Odotan innolla sitä aikaa kun pääsen tänne purkamaan harjoittelussa sattuneita hassuuksia ja hirveyksiä. :) Ja niitä tulee riittämään, sen voin luvata.

(Viime harjoittelusta ensimmäisenä juttuna tulee mieleen se kerta, kun musatunnilla avasimme ääntä ja 2.-luokkalaiset pistettiin kilpailemaan kuka sanoo pisimpään ssssssssss. Kilpailu piti lopettaa ennenaikaisesti, koska eräs poika muuttui voittajana hälyyttävän punaiseksi.)

Ei kommentteja: