15.2.06

ylös alas ylös alas

Niin se tuntuu menevän, että välillä kaikki sujuu kuin tanssi ja toisinaan mikään ei suju. Tänään ei ollut tietoakaan riidoista tai kiusaamisesta oppilaiden välillä. Matikassa murtoluvut lukusuoralla osuivat ja upposivat niin, että yksi kaikkein heikoimmistakin osasi sijoittaa tunnin lopussa yhden kokonaisen ja kaksi kolmasosaa juuri sinne mihin pitikin. (JAU. Voittajaolo.)

Tänään repesin hirnumaan sisäisesti jutellessani erään oppilaani kanssa. Ilmeisesti lapsukaisilla ei kolmannella luokalla ole vielä etäisyydet ihan täysin hallussa, koska tämä oppilas tilitti minulle silmät hehkuen jotakuinkin sanasta sanaan näin. (..Oltiin puhuttu matkustamisesta juuri erään toisen oppilaan kanssa..)"OPE OPE OPE!!! ARVAA MITÄ! ARVAA!" "No kerro ihmeessä!" "NO TOTA ETTÄ! ETTÄ ME LÄHETÄÄ EHKÄ TONNE TONNE AUSTRAAAALIAA! TAI SIT MENNÄÄ TURKUU! JEIIII. AUSTRAALIAA TAI TURKUU!! NI SIT KESÄLOMALLA OPE HEI!! MENNÄÄ!"

On sekin. Australia tai Turku. Ja kumpi tahansa oli tästä oppilaasta täysin tasavertaisesti LOISTAVA vaihtoehto. HIHIHIHIHI

Ei kommentteja: