20.3.06

tuntokasvi

Nyt olen vihdoin löytänyt kaupan, joka myy tuntokasveja. Eipä käynyt mielessäni, että Stockmannin kasviosasto on niinkin laaja kuin on. Ja siellä minua odottivat pienet piiperösiemenet. Yksi mussukoistani on vasta muistanut tuoda maitopurkin siemen kasvualustaksi. Toivottavasti muut mukulat tuovat purkkeja lähitulevaisuudessa. Taidan jo tänään istuttaa oman koeversoni tuohon ikkunalaudalle punaisen basilikan ja oreganon viereen.

Koulussa vaeltelee äkäinen vatsatautiflunssaepidemia. Tänään seuranani oli noin kymmenen muksua tavallisen kahdenkymmenen sijaan. Tänään kävin myös ilmoittamassa pomolle, että olen halukas ensi vuonna jatkamaan pestiä. Hän nauroi kuullessaan, että oppilaista puolet oli tänään pois ja että juuri tänään satuin innostumaan jatkosta ilmoittamisessa. "Tätä sopimusta ei sitten voi purkaa! Tiedä se! VAIKKA ne musut tulevatkin takaisin kouluun, niin tätä sopimusta EI VOI purkaa!" Hihi. No joo.

1 kommentti:

. kirjoitti...

Malttia sitten tuntokasvin alun kanssa. Kun ensimmäiset lehdet tulee esiin, ei niitä kannata heti testailla uuvuksiin asti. Lehdet kyllä ihan taatusti supistuvat kosketuksesta vaikkei sitä kaiken aikaa testailisikaan. Yöksi lehdet menevät itsestään suppuun.

Onnea kasvattamiseen! (sekä oppilaiden että tuntokasvien)