7.6.07

tragikoomista.

Käytiin Lahdessa kotikotona ja tänään mennään uudestaan. Tälläistä loman kuuluukin olla - ei huolta huomisesta, ei tietoa tästä päivästä, mennään sinne mihin nenä kulloinkin sattuu näyttämään.

Tänään koiru menee ensimmäiselle rokotukselle, joten pikapuolin voidaan ihan hyvillä mielin kiertää lenkkejä omien mielihalujen mukaan ja moikata ilman tartuntavaaraa vastaantulevia haukkuja. (Lenkkeilty on kyllä jo ennen rokotuksiakin, mutta vieraita koiria moikkailtu hyvin vähäisessä määrin.)

--------------------

Lahdessa naapurille sattui viikonloppuna ikävä tapaus: neitokakadu Pauli pääsi karkuun. Tietysti mukana oli omistajan omaa hölmöyttä ja huolimattomuutta. Fiksu papukaija vapaudenkaipuussaan ryömi pihaan tuodusta häkistä pakoon juoma-automaatin aukon kautta. Pauli otti siivet alleen ja lähti kohti vapautta. Omistaja - Venäjältä Suomeen muuttanut touhukas rouva - oli juuri kitkemässä kukkapenkkiä, kun huomasi vahingon tapahtuneen. Bikinien yläosa ja pikkuruiset shortsit vaatetuksenaan rouva lähti juoksemaan kaijan perässä. Kyllä meitä (venäläisrouva mukaan lukien) jälkikäteen nauratti, kun pohdimme millaisen vaikutuksen naapureihin ja vastaantulijoihin tekee puolialaston venäläisnainen, joka tuijottaa taivasta, juoksee näennäisen päättömästi pitkin katuja ja huutaa "PAULI! PAULI! PAULI!"

Pauli on edelleen kateissa. Onneksi säät suosivat ja eläinkaupan täti kertoi, että kaija voi selviytyä pitkäänkin Suomen kesässä. Ehkä Pauli vielä jonain päivänä löytää tiensä takaisin kotihäkkiin.

Ei kommentteja: