17.4.07

17 päivää.

Nyt on hankittuna jo hakuseura. En minä lasta yksin halua hakea, mitä siitäkin tulisi? M ei ole halukas tulemaan kuuntelemaan koiraihmisen ja koiraihmisen keskustelua koirista. Ymmärrän hyvin. En minäkään jaksaisi kuunnella M:n ja toisen pelinhoitajan keskustelua ruleteista tai black jackista.

Onneksi serkku oli enemmän kuin innostunut tulemaan mukaan. Hän on itsekin osallisena koirankasvatusbisneksissä, joten on varmaan ihan hyvä saada sellainen henkilö mukaan, kun kirjoitan myyntipapereita.

Tahtoisin jo kovasti mennä shoppaamaan koiralle kaikkea kivaa.

----

Huomenna menemme pankkiin keskustelemaan kodin omistussuhteen muuttamisesta. Minä voisin huolia osani tästä omistuksesta, sillä tuntuu typerältä maksaa vuokraa M:lle etenkin, kun M on kroonisessa rahapulassa. Minulle (niin halutessani) jää kuukausittain sen verran "ylimääräistä" tilille, että voin ihan hyvin sijoittaa ne asuntoon. Siellä ovat tallessa, ja saan ne halutessani sieltä aikanaan pois. En nimittäin mitenkään voi uskoa, että tämän asunnon arvo romahtaisi - lähistölle kun on rakenteilla jos jonkin sorttista viihdykettä, palvelua ja kulkuyhteydet ovat erittäin hyvät. Vaan myönnettävä se on: minua hirvittää. Että ottaisi pankista hirveästi lainaa.. Se pelottaa. Vaikka mitäpä tuo on M:nkään elämässä muuttanut, ei mitään.

Ei kommentteja: