8.4.06

äh ja öh

Pysyinpäs pisteiden sallimissa rajoissa, vaikka kylässä kävikin kaksi serkkua ja tuomisina oli Kindereitä. Lisäksi olin leiponut Painonvartijoiden suosittelemaa pannukakkumaista marjajuttua. Ehkä pisteellä olisi mennyt herkuttelu pitkäksi, mutta vaeltelimme M:n kanssa tänään Sellossa yli pari tuntia ja matkat ees taas mentiin jalkapatikassa, joten urheilupisteitä kertyi ainakin pari. En tiedä, olenko tähän systeemiin liian suurpiirteinen, sillä en jaksa oikeastaan edes harkita, että ryhtyisin punnitsemaan ruokiani. Arvioin silmämääräisesti. Yritän arvioida niin, ettei ainakaan toistuvasti tulisi arvioitua alakanttiin, vaan keskiarvona tulee arvioitua kohtalaisen oikein.

Ajattelin suoda itselleni kerran viikossa tai kahdessa karkkipäivän, sillä en pysty kuvittelemaan, että lopettaisin karkkipäivät minkään syyn takia loppuelämäkseni kokonaan. Ei käy. En suostu. En missään nimessä. Eikä se liene Painonvartijoiden tarkoituskaan. Ainakaan se ei ole minun tarkoitukseni. Tarkoitukseni on tuoda holttia ja malttia tähän ruokaisaan elämään. Minä ohjaan syömistä. Syöminen ei ohjaa minua. Kuulostaako järkevältä?

Pelailtiin koko ilta lautapelejä serkkujen ja M:n kanssa. Alhambra osoittautui oikein viihdyttäväksi ja sopivan yksinkertaiseksi mutta silti moniulotteiseksi peliksi. Menolippu sujui myös kovin mukavasti. Täytyy yrittää aktivoida yhteistoiminta ja kaveruus serkkujen kanssa, kun kerran asutaan ensimmäistä kertaa elämässä alle 100 km:n (ja jopa alle 50km:n) kilometrin päässä toisistamme.

Selkää meinaa pitkän istumisen päätteeksi vähän juilia, mutta elän toivossa, ettei tämä johda pitkittyneeseen kärsimykseen.

Ei kommentteja: