18.5.09

päiviä jäljellä 8+1

Huomenna suunnitellaan työparini kanssa ensi vuotta koko päivä. Olen saanut ottaa sijaisen, joten saadaan paneutua oikein kunnolla ensi vuoden pohtimiseen. Huomenna on myös arviointikokous, jossa käydään läpi oppilaiden numeroita. Kevät siis selvästi on lähenemässä loppuaan.

Miksi ei vaan tunnu siltä?

Tuntuu siltä, että jaksaisin oikein mainiosti vielä viikkoja. Yleensä ennen lomaa on iskenyt suuri väsymys ja loma on todellakin tullut tarpeeseen. Tänään jouduin oikein ajatuksella pohtimaan sitä, että mitenkäs pitkä aika siihen loman alkamiseen oikein on. Onko todellakin tällä viikolla jo arviointikokous? Vai onko koulua tämä viikko ja vielä kaksi viikkoa sen jälkeen. Ja mikä päivä tänään on. Lisäksi myöhästyin ruokailua seuranneelta tunnilta 25 minuuttia, koska olin lennosta siirtyneen palaverin vuoksi ns. kuutamolla. Vauhti on siis kova, ja kännykän kalenteri pullistelee vielä tekemättömiä asioita ja pitämättömiä palavereita.

Tänään onneksi saatiin jättiharppaus yhden pimpulan pulmia eteenpäin. Selvisi, että taustalla on todellakin suuria pulmia, jotka jostain todella typerästä oikusta ovat jääneet sanomatta ääneen. Nyt asiat on sanottu ääneen ja oikeat ihmiset ovat olleet kuulemassa selostuksen. Niinpä voin hyvin mielin laskea tämän lapsen kesälaitumille ja kohti yläluokkia.

-------

TO DO, versio2
1. Kevätpörriäisten tilittäminen loppuun - tällä hetkellä kadoksissa enää n. 50 euroa. (VANNON JA VAKUUTAN, ETTÄ ENSI VUONNA EN SUOSTU TÄTÄ PÖRRIVASTUUHENKILÖYTTÄ OTTAMAAN VASTAAN. >:|)
2. fysiikan ja kemian kokeiden korjaus
3. äikän kokeiden korjaus loppuun
4. numeroiden anto todistuksiin
5. luokan tyhjennys ja muutto
6. luokkasormusasia (jaiks, missähän vaiheessa tämä homma on menossa..... jaiks jii aa ii koo äs.)
7. perjantainen luokkaretki

Niin. Siinäpä se. Kai. Oikeastaan tuossa ei ole enää jäljellä mitään stressaavaa. (Paitsi nuo luokkasormukset ja maksujen keräämisprosessi.)

Ei kommentteja: